رشد ریواس در یرک (ارسالی از علی جعفری) جمعه 1393/03/09 9:0 بعد از ظهر
بنام خدا

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسیا (به احتمال سیبری یا هیمالیا) که از سده شانزدهم در اروپا کشت می‌شد. نوشته‌ها حاکی از آن است که پیش از میلاد مسیح در چین به عنوان دارو مصرف می‌شد.

ریواس همچنین در دامنه بلندی‌های البرز در شمال تهران ،یبینالود، کوهستان‌های آذربایجان، و روییده و بومیان با چیدن سنگ دور ساقه‌اش آن را پرورانده و سبب بلندتر شدن ساقه‌اش می‌گردند. ریواس یکی از ره‌آورد‌های یرک و نیشابور است. ریواس هنگام بهار در نواحی گوناگون ایران، دامنه ی کوه ها، کنار رودخانه ها و مناطق برخوردار از آب های راکد می روید و برگ ضخیم و گوشت دار این گیاه مصرف غذایی دارد. تکثیر ریواس معمولاً با کشت در خزانه و انتقال به کشتزار و یا از طریق کشت بذر تازه صورت می گیرد.ریواس ساقه بلند و با ریواچ قاقوری که از ساقه آن شربت تهیه می کنند یک نوع ریواس است که در حاشیه کویر درزیبد می روید.فصل تهیه قاقوری یا ساقه شربتی آن ۲۵ اسفند تا آخر اردیبهشت است. مزه این نوع شربت مشابهه طعم انار شیرین است

خواص درماني:

ريواس طبيعت سرد دارد و داراي ويتامين‏ها و املاح معدني گوناگوني است. براي تمامي‏اعضاي بدن، ماده‏ي غذايي بسيار ممتازي شمرده مي‏شود و اثر شگفت انگيز و معجزه آسايي دارد. قابض است و براي تقويت معده و کبد مفيد مي‏باشد. خوردن ريواس براي بيماران تب دار و بي‏اشتها مفيد بوده و يرقان، وسواس، سستي را درمان مي‏نمايد. در اين گونه موارد مي‏توان 100 گرم از آب ريواس يا رب ريواس را ميل کرد. صفرا و دل به هم خوردگي را رفع مي‏کند و براي حصبه و اسهال گرم صفراوي مفيد بوده و کرم کُش است. خوردن ريواس را نبايد در برنامه‏ي غذايي از ياد بُرد. ريواس را براي تهيه‏ي خورش، کمپوت، مربا و شربت مورد استفاده قرار مي‏دهند. سعي کنيد در مصرف ريواس زياده روي نکنيد. مفيدترين طريقه مصرف آن، مصرف آب ريواس همراه با آب هويج، کرفس، خيار و سيب مي‏باشد که يک سوم آب ريواس و دو سوم بقيه مواد است. ريواس اثر ملين داشته و اشتها آور است و براي افزايش اشتها و يبوست مفيد مي‏باشد. مصرف ريواس براي مبتلايان به سنگ کليه و ناراحتي‏هاي مثانه خطرناک است. شير مادراني که ريواس مي‏خورند، در نوزادان توليد اسهال مي‏کند. ريواس، مقوي قلب و اعصاب بوده و براي درمان بواسير مفيد است.ريواس به عنوان فعال کننده‏ي عملکرد دستگاه گوارش، ناقل نمک هاي صفراوي و محرک‏ترشح کبد شناخته شده است. نخستين کار کرد آن در دهان اين است که با تحريک جوانه‏هاي چشايي به واسطه‏ي مزه‏ي تلخ خوشايندش، موجب پاک شدن حفره‏ي دهان شده و دهان را براي چشيدن غذاي بعدي آماده مي‏سازد. اين گياه در معده سبب افزايش‏ترشح معدوي و تحريک آن مي‏شود. در نتيجه به طور کلي باعث بهبود عملکرد معده مي‏گردد. علاوه بر اين با تحريک‏ترشح نمک‏هاي صفراوي از کبد، به تنظيم جذب چربي از روده کمک مي‏کند.ريواس خاصيت مسهلي، ضد التهابي و متعادل کننده‏ي عملکرد روده ها (درمان يبوست و اسهال) را داشته و در درمان يرقان، خونريزي معدي- روده اي، اختلال قاعدگي، ورم ملتحمه‏ي چشم، جراحات ناشي از ضربات و صدمات جسماني، زخم هاي چرکي سطحي و سوختگي‏هاي حاصل از حرارت کاربرد دارد.

 

 

ارزش تغذيه‏اي 85 گرم ريواس

انرژي.. . 29 کيلو کالري

چربي.. . 2/0 گرم

پروتئين.. . 8/0 گرم

کربوهيدرات.. . 7 گرم

کلسيم.. . 266 ميلي گرم

سديم.. . 5 ميلي گرم

پتاسيم.. . 148 ميلي گرم

ويتامين ث.. . 7 ميلي گرم

ويتامين. .. 100 تا 300 واحد بين المللي. 


برچسب‌ها: ریواس, طب سنتی, گیاهان دارویی, یرک
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

شنگ یا غره بلاغ(ارسالی از علی جعفری) جمعه 1393/03/02 11:0 بعد از ظهر
بنام خدا

 برگ های گیاه شنگ از خونریزی معده جلوگیری می‌ كند. اگر مسموم شدید از ریشه‌ این گیاه استفاده كنید. برای رماتیسم مفید است و آب ریشه خام شنگ زگیل را از بین می ‌برد. برای مسلولین نفع بسیار دارد. گل این گیاه را بر روی محل سوختگی قرار دهید تا از قدرت التیام آن برای سوختگی پی ببرید!

فارسی این گیاه شنگ است، در شیراز و اصفهان به شنگ آلاله و در خراسان ریش بز خالدار خطاب می ‌کنند. به این گیاه قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج و اسفلنج هم می‌ گویند. در عربی نوع چمنی این گیاه که برگ های آن باریک ‌تر از شنگ می ‌باشد، لحبه النبس و زنب الخیل است. ولی در عراق و شامات به آن اذناب الخیل می‌ گویند.

شنگ در چمنزارهای نمناک شمال ایران، عمارلو، بین کبوترچای و زردچین، ایسپیلی ییلاق دامنه البرز، مخصوصا افجه و نارون می ‌روید و نوع چمنی این گیاه در مغرب ایران، تفرش، اراک، کوه شاهو و کردستان زیاد است، و در اروپا به علت زیبایی گل این گیاه، شنگ پرورش می‌ دهند. گیاه‌ شناسان قدیم نوع حقیقی شنگ را نر و نوع چمنی را ماده می ‌دانستند، و در زبان فرانسه به شنگ یارب دوشوو گویند و در فاصله اردیبهشت تا تیرماه ظاهر می‌ شود.

 

 

ریشه گیاه شنگ

ریشه گیاه شنگ دارای لعاب بوده و کمی تلخ است و خوردن آن اشتها را فوق‌ العاده زیاد می ‌کند. ریشه شنگ خلط ‌آور و نرم‌ کنده سینه و التیام دهنده زخم ها می باشد. از برگ های شنگ در سالاد استفاده می ‌کنند و ایرانیان آن را مانند کاهو و کاسنی با سرکه و بدون آن می ‌خورند، چون بسیار خنک می ‌باشد خوردن برگ های شنگ اسهال و خون ریزی معده را بند می‌ آورد همچنین از خون ریزی سینه جلوگیری می ‌کند و برای مسلولین نافع است.

ریشه شنگ برای جلوگیری از اسهال و خون ریزی، از برگش قوی تر است. پاشیدن برگ و گل خشک شده این گیاه در روی زخم های چرکی و متعفن سودمند می‌ باشد. ضماد آن را برای التیام عصب قطع شده مفید دانسته ‌اند. ضماد گل شنگ با موم، جهت سوختگی با آتش مفید است. حکیم محمد بن زکریای رازی خوردن ریشه گیاه شنگ را پادزهر سموم می ‌دانست. عصاره گیاه شنگ که در طب سنتی ایران طرثوت خوانده شده است پادزهری قوی است و در ساختن تریاق فارون به کار می ‌رود. برای معالجه نزله ریوی، نقرس، رماتیسم و امراض جلدی جوشانده شصت گرم ریشه شنگ را تجویز کرده ‌اند.

اگر این گیاه را پُختید هرگز آب آن را دور نریزید بلکه آن را بنوشید، زیرا منافع شنگ در آب جوشانده آن جمع می ‌شود، عصاره شنگ جهت درمان کچلی و زخم های جلدی مفید است.


برچسب‌ها: شنگ ‘یرک‘دارو‘
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

سیرش (ارسالی از علی جعفری) جمعه 1393/02/26 7:35 بعد از ظهر
به نام خدا

 

 

 ریشهٔ این گیاه ضخیم و لعاب‌دار است. سیستم ریشه‌ای این جنس شامل یک ریزوم کوتاه ضخیم و راست چسبیده به تعدادی ریشه‌های کلفت شبیه به بازوان یک ستاره دریایی است که از مشخصات بارز شناسایی این گیاه‌است. همهٔ برگ‌های دراز و باریک گیاهان این جنس نیز بصورت مجتمع بزرگ برگ‌های قاعده ای نمایان می‌شوند. گل‌ها به رنگ‌های صورتی، سفید، زرد، مایل به سبز تا سبز متمایل به قهوه‌ای در طول یک خوشهٔ خیلی بلند و در روی یک ساقهٔ بی‌برگ قرار گرفته‌اند اما در یرک معمولاً به رنگ صورتی است. میوه کپسول این گیاهان مدور و بعضی مواقع دراز است که در هنگام رسیدن با سه شکاف شکفته می‌گردد. داخل کپسول دانه‌های سه وجهی است که در بسیاری از گونه‌ها دارای پره‌های غشایی واضح است.در ایران تقریباً ۸ گونه از آن وجود دارد. گونه‌های چندی از جنس سریش جزو گیاهان پرورشی باغی محسوب می‌گردند. در بهار یا اوایل تابستان گونه‌های متعددی از آنها به عنوان گل‌های زینتی در گل‌فروشی‌های تهران به معرض فروش گذارده می‌شوند ولی در یرک اوخر تابستان گل‌ می شود . ریشهٔ گونه‌های مختلف سریش در سابق و شاید در حال حاضر نیز در ایران برای ساختن چسب مورد استفاده قرار می‌گرفته‌است. چسب سیریش هم از ریشه همین گیاهه 

 

 

 گفته می‌شود که برگ‌های جوان آن نیز به عنوان سبزی استفاده‌های خوراکی داشته و از ریشهٔ آن که به میزان قابل ملاحظه‌ای نشاسته دارد نوعی سوپ یا آش تهیه می‌گردد. اما به علل نامعلومی هیچ یک از گونه‌های سریش مورد چرای احشام قرار نگرفته و روی همین اصل در مراتعی که بیش از اندازه مورد چرا واقع شده و گیاهان خوش خوراک آن کم شده و یا از بین رفته‌اند، بوته‌های پرپشتی از این گیاه دیده می‌شود.  

 

 

ریشهٔ این گیاه گرم و خشک است و برای یرقان، ناراحتی‌های کبدی، خشونت حلق و ناراحتی‌های معده از آن استفاده می‌کنند. از ریشهٔ این گیاه جوشانده غلیظی درست می‌کنند که برای درمان جوش‌ها بسیار مفید می‌باشد زیرا خاصیت ضدعفونی کننده دارد.سریش قاعده آور است و در درمان ورم بیضه موثر است و باعث تسریع در جوش خوردن استخوان‌های شکسته می‌شود.

 این گیاه در نواحی کوهستانی و مرتفع می روید و فصل گل دهی آن از اواسط بهار   تا اواسط تابستان است.

در یرک از این سبزی برای کوکو ، سبزی پلو  و  آش استفاده می کنند

 


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, سیرش, طب سنتی, خواص, یرک
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

اتک یا والک (ارسالی از علی جعفری) چهارشنبه 1393/02/24 9:4 بعد از ظهر
به نام خدا

 

 

 

 اتک (والك) ، گیاهی از خانواده لیلیاسه و شبیه سیر است اما بوی آن ملایم تر و طعم آن شیرین تر از سیر است . والك، نوعی سبزی صحرایی و دارای برگ های بلند و نوك تیز و دم برگ بلندی است كه برای تصفیه خون، مفید است. این سبزی همچنین موجب كاهش كلسترول خون و كاهش خفیف سطح قند خون می شود.  

 

 

 به علت کوهستانی  و سرد سیر بودن روستایمان میتوان این گیاه کمیاب را در یرک یافت نمود . همان گونه که از عکسها پیدا است این گیاه در بین سنگهای تخته ای که به اصطلاح به ان سنگَ  تله میگویند و در سراشیبی ها به صورت خود رو رشد میکند و تنها فصل زندگی این گیاه بهار میباشد و در فصلهای دیگر رشد نمیکند.اگر این گیاه چیده نشود مغذی ان به گل قرمز رنگی میدهد ولی باز هم میشود ان را چید و استفاده کرد. در روستایمان به این گیاه اتک گفته میشودو با ان غذاهاییی درست میکنندیکی از انها اتک پلو است که همانند سبزی پلو میباشد ولی همراه با اتک پلو رسم هست که املت پنیر میخوردند که با پنیر محلی درست میشود و طعم و بوی بسیار دلنشین و مطبوعی دارد. 

 

 

  

چند نکته:
1 - اتک (والك) را پس از شست‌وشو بلافاصله در پخت غذا مورد استفاده قرار دهید. اتک (والك)  شسته‌شده به سرعت خراب می‌شود.

2 - از خیس کردن طولانی مدت اتک (والك) در آب طی مراحل شست‌وشوی آن پرهیز کنید زیرا به‌سرعت پژمرده می‌شود.

3‌ - رایج‌ترین روش برای نگهداری طولانی‌مدت اتک (والك) ، فریز کردن آن است؛ در نتیجه اتک (والك)  را پس از شست‌وشو به صورت درسته یا خرد‌شده فریز کنید.

4 - روش دیگر برای نگهداری بلندمدت اتک (والك) ، خشک کردن آن است. این کار را در سایه انجام دهید.

5 - برای پخت اتک پلو به جای آبکش کردن از روش کته کردن نیز می‌توان استفاده کرد. برای این منظور برنج را مانند روش معمول پخت کته، به همراه آب بپزید. هنگامی که برنج تمام شد، اتک (والك)  را به برنج اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید. سپس این مخلوط را مانند کته معمولی دم کنید.

 

 


برچسب‌ها: والک, اتک, گیاهان دارویی, یرک
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

به نام خدا

شبهای زمستان دور هم جمع می شدند و برای یکدیگر قصه می گفتند و گرشاسب نامه می خواندند و بسیار شاد بودند هر چند سختی و کمبود هم بود . در کارها به یکدیگر کمک می کردند و در مشکلات در غم و شادی شریک هم بودند با هم متحد و در کارهای مختلف چون ساختمان سازی ، جمع آوری هیزم ، برداشت علوفه ، دادن آذوقه به دام و در کارهای کشاورزی به هم کمک می کردند و هم دیگر را دوست داشتند. این دنیا محل آزمون , آزمایش و گذر است .در انجام کارها  نباید ذهنیت بدی نسبت به هم داشته باشیم چون از دل دعواهای ما برای مردم هیچ چیزی بیرون نمی آید . ما باید برای پیشرفت در کارها همواره حامی و پشتیبان هم بوده و از تمام ظرفیت های موجود برای یرکی  آباد استفاده کنیم

 شورای اسلامی روستای یرک

 

 


 

 


برچسب‌ها: همدلی ‘ در مسیر ابادی یرک ‘ 13, فروردین, 93 ‘ یرک زیبا ‘ چالی دشت
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

طبیعت بهاری در برف (ارسالی از علی جعفری 06/01/93) چهارشنبه 1393/01/13 10:44 قبل از ظهر
 

به نام خدا

درودی خالصانه  و خاضعانه به محضرهمه شما همشهریان که مظهر مهر هستید و از تبار باران ، فروغ مهرتان همیشه روشنی بخش حریم مهر ورزیست و ریزش ابرِ کرامتتان،رویش زندگی است. چه زیباست به یاد وطن بودن و چه پرمعناست یاری به همشهریان در مشکلات  و سختی های روستا ، به راستی چه نیرویی ست که انسان را ازصدها کیلومتر دورتر به سمت  سرزمین آباء و اجدادی می کشاند ؟؟!! وقتی این گونه عاشقانه ، دل در سینه برای وطن می تپد برای تفسیر آن فقط کافیست که حدیث مولا علی (ع) را به یادآوریم  ))حب الوطن نصف الایمان)).

بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر  ازخانواده های شهداء ،اهالی محترم یرک درخصوص خدمات ، کمک ها وتلاش های صادقانه همه همشهریان مقیم تهران و سایر شهرها  و مخصوصاً کسانی که در شرایط مختلف یار و همکار شورا می باشند به اطلاع می رسانیم ازاین که دل درگرو پیشرفت و آبادی دیار دارید خرسندیم و امیدواریم با عنایت خداوند و کمک و یاری شما عزیزان موجبات رشد و پیشرفت بیهود ، بیش ازپیش حاصل شود. پاداش عظیم از ربّ کریم برایتان آرزومندیم.

 شورای اسلامی روستای یرک

 

 


برچسب‌ها: طبیعت بهاری, روستا
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

گوشه ای از دیدار نوروزی سال 93 شنبه 1393/01/02 11:26 بعد از ظهر


ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

 


 

 

نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |


ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |


برچسب‌ها: عزاداری, تکیه, محرم
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |


برچسب‌ها: عزاراری, روستا
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

گوِشه ای کوچک از مراسم هفتم امام حسین (ع) چهارشنبه 1392/08/29 11:6 بعد از ظهر


ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |


برچسب‌ها: محرم, عزاداری, تکیه, حسینیه
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |


برچسب‌ها: عزاداری, محرم, حسینیه, تکیه
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

شام غریبان (92) جمعه 1392/08/24 1:4 بعد از ظهر

 


برچسب‌ها: شام غریبان, عزاداری, تکیه, باغ فیض, محرم
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

نماز ظهر عاشورا پنجشنبه 1392/08/23 5:49 بعد از ظهر

 


ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

عصر تاسوعا در حسینیه تهران یرکی ها پنجشنبه 1392/08/23 0:18 قبل از ظهر

 

 

 


برچسب‌ها: تاسوعا, محرم, عزاداری, تکیه, حسینیه
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

فیلم کمرگیری (سنت عزاداری یرکی ها) چهارشنبه 1392/08/22 6:11 بعد از ظهر

 

لینک زیر دانلود فیلم کمر گیری در تاسوعا میباشد حجم فایل بالا است لذا خواهشمندیم تا  کامل شدن دانلود شکیبا باشید

لینک دانلود 

 

 


برچسب‌ها: فلیم, عزاداری, تکیه, رسم
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

اشپزخانه در ظهر تاسوعا (92) چهارشنبه 1392/08/22 4:37 بعد از ظهر


برچسب‌ها: تاسوعا, ناهار, عزاداری, اشپزخانه, حسینیه
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

گوشه ای از مراسم عزاداری شب نهم (حسینه تهران) چهارشنبه 1392/08/22 10:48 قبل از ظهر


برچسب‌ها: حسینیه, تکیه, محرم, عزاداری
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

خادمین حسینیه سه شنبه 1392/08/21 4:39 بعد از ظهر

واقعا جا داره که اینجا از خادمین زحمت کش و پر تلاش تکیمون تشکر کنیم از کوچکترینشون تا بزرگترینشون  چه اقایون و چه خانم ها  همه و همه دست به دست هم میدن تا مجالس عزاداری هر چه با شکوهتر و  با رضایت بیشتری انجام بشه .خواهشمندیم در حین اجرای مراسم به صحبت های این عزیزان احترام بگذارید و اگر خواهش و یا خواسته ای از شما دارند دریغ نکنید  و کمال همکاری را با این عزیزان داشته باشید.

 


برچسب‌ها: عزاداری, تکیه, محرم, حسینیه
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |





برچسب‌ها: عزاداری, حسینیه, تکیه, روستا, مراسم
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

کوچه های یرک در انتظار عزاداران یکشنبه 1392/08/19 9:10 بعد از ظهر




برچسب‌ها: عزاداری, حسینیه, تکیه, روستا, مراسم
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |





ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |



برچسب‌ها: عزاداری, حسینیه, تکیه, پنجم, مراسم
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |






برچسب‌ها: محرم, تکیه, عزاداری, دعوت به عزاداری, عزاداری در روستا
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

حسینیه در انتظار عزاداران سه شنبه 1392/08/14 8:32 بعد از ظهر

برچسب‌ها: محرم, تکیه, عزاداری, دعوت به عزاداری, عزاداری در روستا
ادامه مطلب
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

گوچ (goch) یکشنبه 1392/07/28 8:24 بعد از ظهر
به نام خدا
امروز قصد داریم شما رو با یکی دیگه از گیاهانی که در روستامون رشد میکنه آشنا کنیم مطمئناً شکل و شمایل این گیاه شما رو یاد زالزالک میندازه ولی این گیاه خوش طعم در منطقه کوهستانی رشد میکنه و در روستای ما به اون گوچ میگن که البته طعمش با طعم زالزالک متفاوته



 











برچسب‌ها: گوچ, گیاهان دارویی, محل رشد گیاهان دارویی, گیاهان کوهستانی, گیاهان دارویی ایران
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |

نامگذاری اولین کوچه در یرک ( محبان) یکشنبه 1392/06/24 11:3 بعد از ظهر


به نام خدا

با خبر شدیم که یکی از کوجه های یرک (yarak ) به تابلویی مزین و نامگذاری گردیده و لذا جهت دست یابی به چگونگی این اقدام به بانی این عمل مراجعه کردیم .این کوچه به اسم  محبان  نامگذاری شده که منزل مسکونی مرحوم حاج خانقلی توکلی یرکی در آن واقع می باشد.


سوال : ممکن است از چگونگی و انگیزه نامگذاری این کوچه ما را مطلع نمایید؟

   همانگونه که مستحضرید در دین مبین اسلام بسیار تاکید گردیده که بر فرزندان خود نام نیکو نهاده و آنها را به نیکی یاد کنید و از سوی دیگر نیز خدمت به پدر و مادر یکی دیگر از سفارشهای تاکید شده دینی می باشد  لذا اینجانب نیز باتوجه به این اصل اقدام به نام گذاری این کوچه نمودم تا بدینوسیله همیشه یادی از مرحومین پدر و مادرم نموده باشم و از سوی دیگر با توجه به پیشرفت در روستا و نیازمندی به ادرس جهت استفاده در ادارات و مجامع دولتی بسیار مورد لزوم به نظر میرسد. لذاا با این ضرورت افدام نمودم.


ممکن است علت انتخاب این نام را بفرمایید؟

پدر و مادر مرحومم دارای خصوصیات اخلاقی خاص و زبانزدی چون سخاوتمندی,ساده زیستی,گذشت و دوستی را داشتند فلذا این جانب با تلفیقی از نام این صفات نام محبان یعنی دوستان را انتخاب و نامگذاری نمودم


ممکن است تاریخ این نامگذاری را جهت ثبت در دوران اعلام نمایید؟  

بله این نامگذاری برابر با اولین سالگرد مرحوم پدرم یعنی ششم تیر ماه سال هزار و سیصد و نود و دو است 

مصاحبه شونده: حاج بهرام توکلی یرکی

 



عکس از علی جعفری


برچسب‌ها: کوچه, نامگذاری, محبان, حاج بهرام توکلی
نوشته شده توسط يركي  | لینک ثابت |